błąd vag 17792

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Keyn
    Classic
    • 2011
    • 14

błąd vag 17792

Zamieszczone przez ruwado
    Zamieszczone przez rufus1777
    Nie pamiętam teraz ile wosk kosztuje, ale chyba cos około 20 zeta, mnie wystarcza na kilka woskowań i dosyć szybko się tym robi
    kupiłem ten wosk. Po urlopie w Cro zawiozłem rodzinkę na wieś i skorzystałem z okazji. Na wsi wypucowałem Polo żony, a po powrocie do domu swoja Octavkę. Faktycznie szybka robota i efekt zacny
  • krzypaw
    Drive
    • 2010
    • 88

błąd vag 17792

Mechanik podłączał znajomej samochód i stwierdził błąd 17792, przeszukałem cały net 3 razy ;-) tzn sprawdziłem na listach i nigdzie nie ma takiego numerka. Auto to skoda fabia 2004 1.4 benzyna, 100 KM.

Komentarz

• agrala
      Rider
      • 2011
      • 397

Przecież w VAGu jest opis błędu.
      Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
      Emulator czujnika poziomu oleju G266
      Napraw sterowników AIRBAG

Komentarz

• krzypaw
        Drive
        • 2010
        • 88

no takiego mechanika ma znajoma, powiedział że wyskoczył w komputerze taki numer błędu ale że on nie wie co to za błąd, ręce opadają.

Komentarz

• agrala
          Rider
          • 2011
          • 397

Szukaj P1384
          beschrijving, uitleg, handleiding, tips, trics, truucs voor vag-com vcds voor vag auto's
          Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
          Emulator czujnika poziomu oleju G266
          Napraw sterowników AIRBAG

Komentarz

• krzypaw
            Drive
            • 2010
            • 88

dzięki faktycznie jest tam ten numerek, tylko co to może znaczyć: Engine Control Module 2 faulty, jeśli ktoś bardziej doświadczony miałby chwilę żeby odpisać to będę wdzięczny

Komentarz

• bradley
              L&K
              • 2008
              • 1465

Mogelijke oorzaken:

* Motorregelmodule

Możliwe przyczyny:

* Moduł sterowania silnika

Troche lakoniczny opis bledu

A co sie z autem dzieje? Bo jak zyje i jezdzi i nic mu nie dolega to skasowac blad i jezdzic. A jak padlo to komputer silnika podejrzany, polaczenie, zasilanie, masa itp.
              VW Vento 1.9TDI 1Z ++
              Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
              Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• krzypaw
                Drive
                • 2010
                • 88

No tak mi się wydawało, z autem to w ogóle problemów od cholery bylo. Auto kupione z przebiegiem ok. 70 tkm od pierwszego włściciela w 2009 roku. Zarzucony gaz, non stop błędy, duże spalanie, non stop problemy z gazem. W końcu pomiar ciśnienia na cylindrach i kapitalny silnika. Nie wiem dokładnie co. Musiałbym się zapytać. Ja to polecałem żeby pozbyć się szkodnika. Ale to nie moja decyzja. A teray to ynajoma była u gazownika na wymianę obudowy filtra powietrza bo ten mądry porobił w niej dziury bo mu tak było wygodniej puścić rurki zasilające od gazu. I jak podłączył, to powiedział o błędzie ale on nie miał nic robić, najlepiej żeby się już do auta nie dotykał.
                Więc dzięki wszystkim za pomoc.

Komentarz

• bradley
                  L&K
                  • 2008
                  • 1465

Jak wiadomo gaz to zlo Komputer np. potrafi wyrzucic blad lambdy czy zaworu EGR a wszystko zwiazane z dawka LPG.
                  Takze blad komputera moze odnosic sie na prawde do wszystkiego. Do wczesniejszych problemow z samochodem lub z dotychczasowym LPG. Polecam poszukac godnego zaufania i kumatego mechanika.
                  VW Vento 1.9TDI 1Z ++
                  Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
                  Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

Pracuję...