Nie pamiętam teraz ile wosk kosztuje, ale chyba cos około 20 zeta, mnie wystarcza na kilka woskowań i dosyć szybko się tym robi
kupiłem ten wosk. Po urlopie w Cro zawiozłem rodzinkę na wieś i skorzystałem z okazji. Na wsi wypucowałem Polo żony, a po powrocie do domu swoja Octavkę. Faktycznie szybka robota i efekt zacny
Mechanik podłączał znajomej samochód i stwierdził błąd 17792, przeszukałem cały net 3 razy ;-) tzn sprawdziłem na listach i nigdzie nie ma takiego numerka. Auto to skoda fabia 2004 1.4 benzyna, 100 KM.
dzięki faktycznie jest tam ten numerek, tylko co to może znaczyć: Engine Control Module 2 faulty, jeśli ktoś bardziej doświadczony miałby chwilę żeby odpisać to będę wdzięczny
A co sie z autem dzieje? Bo jak zyje i jezdzi i nic mu nie dolega to skasowac blad i jezdzic. A jak padlo to komputer silnika podejrzany, polaczenie, zasilanie, masa itp.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
No tak mi się wydawało, z autem to w ogóle problemów od cholery bylo. Auto kupione z przebiegiem ok. 70 tkm od pierwszego włściciela w 2009 roku. Zarzucony gaz, non stop błędy, duże spalanie, non stop problemy z gazem. W końcu pomiar ciśnienia na cylindrach i kapitalny silnika. Nie wiem dokładnie co. Musiałbym się zapytać. Ja to polecałem żeby pozbyć się szkodnika. Ale to nie moja decyzja. A teray to ynajoma była u gazownika na wymianę obudowy filtra powietrza bo ten mądry porobił w niej dziury bo mu tak było wygodniej puścić rurki zasilające od gazu. I jak podłączył, to powiedział o błędzie ale on nie miał nic robić, najlepiej żeby się już do auta nie dotykał.
Więc dzięki wszystkim za pomoc.
Jak wiadomo gaz to zlo Komputer np. potrafi wyrzucic blad lambdy czy zaworu EGR a wszystko zwiazane z dawka LPG.
Takze blad komputera moze odnosic sie na prawde do wszystkiego. Do wczesniejszych problemow z samochodem lub z dotychczasowym LPG. Polecam poszukac godnego zaufania i kumatego mechanika.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz