Zamieszczone przez ruwado
błąd vag 17792
Zwiń
X
-
Przecież w VAGu jest opis błędu.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Mogelijke oorzaken:
* Motorregelmodule
Możliwe przyczyny:
* Moduł sterowania silnika
Troche lakoniczny opis bledu
A co sie z autem dzieje? Bo jak zyje i jezdzi i nic mu nie dolega to skasowac blad i jezdzic. A jak padlo to komputer silnika podejrzany, polaczenie, zasilanie, masa itp.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
No tak mi się wydawało, z autem to w ogóle problemów od cholery bylo. Auto kupione z przebiegiem ok. 70 tkm od pierwszego włściciela w 2009 roku. Zarzucony gaz, non stop błędy, duże spalanie, non stop problemy z gazem. W końcu pomiar ciśnienia na cylindrach i kapitalny silnika. Nie wiem dokładnie co. Musiałbym się zapytać. Ja to polecałem żeby pozbyć się szkodnika. Ale to nie moja decyzja. A teray to ynajoma była u gazownika na wymianę obudowy filtra powietrza bo ten mądry porobił w niej dziury bo mu tak było wygodniej puścić rurki zasilające od gazu. I jak podłączył, to powiedział o błędzie ale on nie miał nic robić, najlepiej żeby się już do auta nie dotykał.
Więc dzięki wszystkim za pomoc.
Komentarz
-
-
Jak wiadomo gaz to zlo Komputer np. potrafi wyrzucic blad lambdy czy zaworu EGR a wszystko zwiazane z dawka LPG.
Takze blad komputera moze odnosic sie na prawde do wszystkiego. Do wczesniejszych problemow z samochodem lub z dotychczasowym LPG. Polecam poszukac godnego zaufania i kumatego mechanika.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
Komentarz